.

Brudy-omega-3-logo

.

Omega 3

BrudyRetina (DHA … + …)

.
Brudy Technology
med forskningen förlagd till bland annat Universitetet i Barcelona, avdelningen för Biokemi och Molekulärbiologi, har utvecklat specialprodukter med DHA och har investerat över 100 miljoner i forskning runt enzymatiskt producerat DHA, vilket ger unika egenskaper.

DHA är den omega-3-fettsyra vi har mest av i kroppen med höga koncentrationer i bl.a. hjärnan och ögat.

Brudy Technology har tre globala patent på enzymatiskt framställd DHA (dokosahexaensyra).

Breast-milk

Hög kvalitet på råvaror och tillverkningsprocess

Genom att använda den bästa råvara och genom sin enzymatiska och skonsamma tillverkningsprocess erhålls ett omega-3-tillskott helt olikt andra på marknaden, med en struktur som efterliknar den i mänsklig bröstmjölk.

All produktion kvalitetssäkras (inte bara stickprov) och tillskottet kan därför rekommenderas även till gravida och ammande mödrar. Processen gör att oljan blir stabil och upptaget är närmare 100 %, vilket visats i humana studier. Processen gör också att varje kapsel innehåller hela (280 –) 350 mg DHA, vilket är unikt på marknaden.

algatrium-logo

BrudyLabs Omega 3 är sannolikt marknadens bäst dokumenterade och bäst testade omega-3-tillskott, med unika egenskaper avseende; råvarans kvalitet, den skonsamma enzymatiska produktionsprocessen som sker utan hög värme och utan högt tryck. Produkten får genom processen en mycket god hållbarhet, vilket innebär att den är mindre känslig för oxidation (att oljan härsknar), som annars kan vara ett problem för omega-3-produkter.

Kapslarna är relativt lätta att svälja då de är 30 % mindre än 1g kapslar, de är mjuka ock elliptiskt utformade. Ändå innehåller de mer DHA än de flesta andra kapslar, ofta mångfalt mer. Vilket gör tillskottet kostnadseffektivt.

En kapsel innehåller 350 mg DHA, 42 mg EPA och 30 mg DPA.

Rekommenderad dos är 1 – 3 kapslar per dag, i samband med måltid.

öga-skiss

BrudyRetina 1,5 g (90) är en Omega 3 förstärkt med de vitaminer, mineraler och antioxidanter som ögat har stort behov av (brist kan orsaka förändringar på gula fläcken, där det skarpa seendet sitter).

Rekommenderad dos är 3 kapslar per dag, vilket ger hela 1050 mg DHA. Intages i samband med måltid.

Obs! Inte bara för ögonen. Bra för hjärnan och fungerar som en kraftfull antioxidant för kroppens alla celler (en ”anti-aging-effekt”).

Läs mer, foldrar i pdf-format:

Hippokrates

“Nutrition is the first principle of medicine”

Hippocrates (460-380 bC)