webshop

Premiär

Den 1:e oktober 2013 var det premiär för vår nya webbshop inriktad på Omega 3 av högsta kvalitet. Med strategiska menar vi tillskott som är viktiga för att både förebygga och behandla ohälsa – för att kunna upprätthålla en optimal livskvalitet.

Vi förmedlar både kunskaper och produkter som ger önskvärt resultat. Med BrudyRetina 1,5g kan vi erbjuda ett patenterat Omega-3-tillskott som även skyddar ögats funktion (förebygger gula-fläcken-förändringar som skadar det skarpa seendet). BrudyLab har på kort tid erövrat 15 % av världsmarknaden av ögontillskott – för att det fungerar på riktigt.

BrudyRetina_Formel

Vår ambition är att leda utvecklingen och vi kommer att enbart presentera och erbjuda produkter som ligger i framkant vad gäller forskning och dokumenterad effekt.

Nilalf AB